JH Mena

Dance until you drop!

Woensdag 5 augustus 2015

Dit jaar zal Mena Open Air een extra groot feestje bouwen. De 10 jarige editie van de MOA zal doorgaan op 5 September 2015.

Dit jaar gaan we voor een extra groot feest. Zo zullen zowel lokale als nationale helden het veld in lichterlaaien zetten.

Onze lokale helden zullen ervoor zorgen dat jullie dansbenen goed opgewarmd geraken. Ze maken jullie helemaal klaar voor een portie zwoele beats van Lady G. De mannen van Discobar Galaxie geven daarna het beste van zichtzelf. Tot slot zal Gunter D nog een lokale aardverschuiving teweeg brengen waarbij we volledig los gaan.

Moest je niet overtuigd zijn kijk dan even naar deze beelden van 10 jaar Discobar Galaxie op Rock Werchter.

De line-up zal slopen zijn en de enigste manier om deze te overleven is dansen en feesten. Check de volledige Line-up hier.

Tickets zijn reeds beschikbaar, kijk hier waar juist. Wees er snel bij want op = op.

Time to dance!

Woensdag 6 augustus 2014

De 9de editie van de mena hoogmis zal op 6 september 2014 doorgaan.

Dit jaar zal zowel het mannelijk als vrouwelijk geweld ervoor zorgen dat het veld in lichterlaaien staat.

Enkele toppers van dit jaar zijn DJ Lady G, Murdock & Lazy Jay. Ze zijn allemaal gekend tot ver buiten België en lieten allemaal al op topfestivals zien wat een feest bouwen is. Om je al warm te maken hier een voorproefje van Lazy Jay.Valt er nog meer te zeggen? Zeker wel de line-up is dan nog niet rond zo zal er heel wat lokaal geweld zorgen dat er geen moment rust is. Hier de volledige Line-up.

Tickets zijn reeds beschikbaar, kijk hier waar juist. Wees er snel bij want op = op.

The Ant is back!

Dinsdag 11 juni 2013

Schrijf 7 september 2013 alvast in je agenda want het belooft weer one hell of a party te worden! De beats zullen o.a. komen van niemand minder dan ... Klingande!

Dit Franse duo wordt ook wel eens de Franse Bakermat genoemd. Opgericht eind vorig jaar, maar ondertussen trekken ze al heel de wereld rond met onder andere Jubel en Punga.Bij valavond zal het Undefined zijn die de dansbenen komt komt losschudden. Na lang in De Afrekening gestaan te hebben, passeren ze nu langs Rotselaar. Verwacht je aan ophitsende tunes met invloeden uit de reggae-, dancehall-, hiphop- én zelfs rockwereld.

De overige artiesten vind je terug bij Line-up.

Tickets zullen snel beschikbaar zijn!
Like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven, want op = op!

Aftermovie 2012

Zaterdag 18 mei 2013